Nyheter

Nyheter

28/3
Idag säger vi GRATTIS till vår Chiquita kull som fyller 3 år. Stort grattis till Bixie, Buffy, Buddha, Bialka, Bajka, Bronya, Luna och Stella. Hoppas ni alla får en underbar dag!


25/3
Vi har fått nya bilder på Roxi, ni ser dem under kullinfo, Erori och gå ner till Roxi. Tack Linda för bilderna. 

23/3
Idag säger vi Grattis till vår Isita kull som fyller 4 år. Stort grattis till Yumi, Yaisa, Yrja, Ylva och Yulle. Hoppas ni alla får en underbar dag22/3
Idag säger vi Grattis till vår Eira kull som fyller 6 år. Stort grattis till Tatiyana, Tamika, Tikaani, Talvi, Teyla, Titeuf,Teo, Temudjin, Tigrou och Zeke. Hoppas ni alla får en underbar dag!

16/3
Igår hade vi besök av Brynolf/Ryno med husse Jesper och matte Angelica. Det blev en massa bus mellan syskonen samt mormor som ville vara med på ett hörn. Lite nya bilder under Ritzas egna sida, under Sorayas egen sida samt under Rynos sida under kullinfo, Erori och bläddra ner till Ryno. samt några nya bilder på buset här till vänster. Tack för alla bilder Angelica och stort tack för besöket.  

Vi har också fått en ny bild på Luna/Bellini. Ni ser den under kullinfo, Chiquita och gå ner till Bellini. Tack för bilden Stina.

13/3
Tatiyana och Bixie är bekräftade dräktiga och information om de kommande kullarna finns under planerade kullar.

2/3
Vi har fått nya bilder av Roy. Ni ser dem under kullinfo, Erori och bläddra ner till Roy. Tack Maggie för bilderna.

26/2
Nya bilder på Buffy och Bajka under kullinfo, Chiquita och gå ner till Buffy  respektive Bajka.
Nya bilder på Qaxi och Qiyo under kullinfo, Zima och gå ner till Qaxi respektive Qiyo.
Nya bilder på Yrja under kullinfo, Isita och gå ner till Yrja.
Ny bild på Nasti under kullinfo, Tresna och gå ner till Nasti.

25/2
Vi har fått nya bilder från Rex, Ryno, Rasmus och R-Odin. Ni ser dem under kullinfo, Erori och bläddra ner till deras respektive sida. Tack Kristin, Angelika, Mona och Jeanette för bilderna. 

Vi har även fått nya bilder från Talvi som ni ser under kullinfo, Eira och bläddra ner till Talvi. Tack Kjersti för bilderna. 

Vi har också fått bilder av De Koda som ni ser under kullinfo, Mapasha och se sedan under De Koda. Tack för bilderna Johanna. 

23/2
Sara var och tävlade med Eluk och Teyla på skidor i helgen som var och de lyckades komma 3:a och klara meriteringen, vilket innebär att både Eluk och Teyla numera kan titulera sig
SE (POLAR)CH. Stort grattis Sara och Ida. Därmed har Teyla även tagit plats under champions samt har Eluks titlar korrigerats med ännu en championtitel. 
Även Micke var där och tävlade med sina snötroll och de vann sin klass, grattis. 
Se mer under resultat.

16/2
I Furudal presenterades också årets titlar av olika former och vi kan presentera att Årets draghund 2019 är Bixie.
Vi hade även med fler hundar på listorna för årets draghund samt årets samojed. Hundarnas egna sidor är uppdaterade med resultaten. 

15/2
Vi har varit i Furudal på tävlingar och ni kan se under resultat hur det gick. 

Hundarnas egna sidor är också uppdaterade. 

Qanuk, Qiyo och Nesjeka är nu bruksmeriterade och har tagit sin plats där. 

Qasper är ögonlyst, ni ser resultatet under kullinfo, Zima - Qasper. Tack Nathalie för ni kollade. 
Så nu är alla i den kullen både röntgade och ögonlysta och alla är fria. Hurra!

Nesjeka och Bronya är HD röntgade och ni ser resultaten under kullinfo, Tresna Nesjeka och Chiquita Bronya. Tack Susanne och Andy för ni kollade dem. 
Så nu är alla i de två kullarna också HD röntgade och alla är fria. Hurra!

Ny bild på Nesjeka under hennes sida kullinfo, Tresna och gå ner till Nesjeka. 

14/2
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Ceavvi kull som fyller 11 år. Grattis till Czaarii, Celsius, Nimbus, Chomsky, Chanuq och Nikki samt en tanke till Coda som inte längre är med oss. 

Hoppas ni alla får en bra dag!3/2
Tatiyana är parad och ni finner mer information under planerade kullar. Så nu hoppas vi på valpar i början av april. 

1/2
Ny indexbild från SM i Åsarna. Den återfinns även i galleriet. Tack för bilden Thea. 

Ny bild på Qaxi under bruksmeriterade hundar samt på hennes egen sida under Zima och bläddra ner till Qaxi. 

29/1
Vi har varit i Åsarna på de Svenska Mästerskapen och Fredrik startade i 6 spannsklassen. Det var en helg där allt typ hände såsom var tvungen att stanna för att hjälpa en medtävlande som höll på att göra sig rejält illa, ena meden gick sönder, Qluri skar sönder en tass och behövde åka slädsäck- givetvis samma dag som meden var trasig osv. Trots detta och med endast 4 hundar till start sista dagen höll Fredrik undan och tog hand om guldet. Även silver gick till snötrollens hundar med ägare Micke. Se mer under resultat.
Till vänster ser ni bild på de tre medaljörerna i klassen. 

Även hundarnas egna sidor är uppdaterade med respektive resultat. Även kullinfo är uppdaterad med resultat. 

I och med att SM var meriterande så blev också Bixie och Buffy SE(POLAR)CH så de har intagit sin plats under champions. 

Qaxi som gick i Mickes spann är numera bruksmeriterad och har tagit sin plats under bruksmeriterade. Nyare bild kommer på henne. 

22/1
Nya bilder på Ritza på hennes egen sida Ritza samt under våra hundar.

20/1
Primus är ögonlyst ni ser resultatet under kullinfo, Tresna Nyfikne Primus. Tack Kari för du kollade.

15/1
Vi har fått en nya bilder på Ryno. Ni ser dem under kullinfo, Erori och bläddra ner till Ryno. Tack för bilden Angelica.

Ny index bild som egentligen är en gammal bild på snö så vi drömmer oss bort till snön just nu..

2/1
Qaxi är ögonlyst och ni ser resultat under kullinfo, Zima - Qaxi. Tack Micke för du kollade. 

1/1

Då var det dags att summera året och ser vi tillbaka på 2019 så ser vi ett både positivt och negativt år. Vi förlorade vår underbara Aniuk i början av året efter en tids sjukdom. även om man vet att det ska komma så är det ändå oerhört tufft när de lämnar oss. En fantastisk hane och efter det har det varit ett år utan hanhundar hemma då. Men nya tankar och planer finns om det..


Vi fick två kullar med valpar där det i den ena endast blev 2 stycken och i den andra blev det desto fler och ifrån den stannade en tjej med massa energi och bus. Hon heter Ritza och det blir skoj att följa henne samt hennes syskon och även de två i från Mapacha kullen såklart.


På tävlingarna var det ett bra år som slutade med guld på de tävlingar vi ställde upp på. Det blev guld i 6 spanns klassen på de Nordiska mästerskapen till Linda samt Guld i 4 spann till Fredrik på samma tävling. Sedan startade vi båda två i samma klass på Polarhundsmästerskapen i åsarna och där blev det guld till fredrik och silver till Linda, där Linda även körde med någr ainlåande hundar från Camilla. Tack för lånet av dem.
Sedan startade Fredrik i DP60 i mörker och vann samt körde han grönlandshundsmeriten och vann även där. Så bra resultat för all den träning som vi lagt ner samt en hel del trevliga turer och träningar under året såklart, det är ju de som gör att man orkar ju..
Vi fann ett nytt ställe i Överhogdal som vi lärde känna med flera fina turer både med hundar och på snöskoter. Det var härliga dagar.

Även under detta året har ju fjolårets sjukdom speglat en del av mitt liv och det har gjort att mer återigen har legat på Fredrik. Men vi har kämpat oss fram och tur man har hundarna och varandra som ger stöd och energi. 

Kenneln fick en ny utställningschampion genom Eluk och 3 nya polarhundschampions genom Freyia, Yrja och Yumi. 7 nya PDP titlar gick till kenneln genom Nikita, Nasti, Dot, Buffy, Bixie, Bajka och Tikaani. Samt ytterligare några som blev bruksmeriterade och gjorde bra ifrån sig på utställningar mm. Stort tack till er alla och grattis till ägarna och era fina hundar.


Vi vill tacka alla valpköpare som tar så bra hand om sina hundar samt alla som röntgar, ögonlyser och meriterar sina hundar och som hör av sig och meddelar hur ni har och sänder bilder mm. Samt vill vi gratulera till många fina resultat för våra valpköpare. Vi är så tacksamma och så stolta över er, tack. Vi ses vidare under 2020


30/12
Vi har fått en ny bild på Rejza. Ni ser den under kullinfo, Erori och bläddra ner till Rejza. Tack för bilden Camilla.

Några nya bilder på Ritza på hennes egen sida - Ritza. 

27/12
Vi har fått en nya bilder på Roxi som fått lite snö. Ni ser dem under kullinfo, Erori och bläddra ner till Roxi. Tack för bilderna Linda.

21/12
Vi önskar alla valpköpare och vänner en God Jul och ett Gott Nytt År!
Ny indexbild på vårt julkort. 

17/12
Vi har fått nya bilder av Rasmus och ni ser några av dem under kullinfo, Erori och gå till Rasmus. Tack Mona för bilderna. 

Vi har även fått ytterligare några bilder av Regina Bianca och ni ser några av dem under kullinfo, Erori och bläddra ner till Regina Bianca. Tack för bilderna Agneta.

16/12
Vi har fått nya bilder av Regina Bianca och av Roxi och ni ser några av dem under kullinfo, Erori och bläddra ner till Roxi och Regina Bianca. Tack för bilderna Agneta och Linda.

Vi har även fått bilder från De Koda och ni ser några av dem på kullinfo, Mapacha och gå ner till De Koda. Tack Johanna för bilderna. 

13/12
Qanuk har varit på ögonlysning och ni ser resultatet under kullinfo, Zima- Qanuk. Tack Linn och Olof för ni kollade. 

12/12
Vi har fått nya bilder på Rex. Ni ser några av dem på hans sida under kullinfo, Erori och bläddra ner till Rex. Tack Kristin för bilderna.

Vi har även fått nya bilder på Leia som ni ser under hennes sida kullinfo, Chaos- Leia. Tack Hannah för de fina bilderna. 

10/12
Vi har fått nya bilder på Roy. Ni ser några av dem på hans sida under kullinfo, Erori och bläddra ner till Roy. Tack Maggie för bilderna.

6/12
Titeuf är ögonlyst och ni ser resultat under kullinfo, Eira - Titeuf. Tack Beni och Angie för ni kollade.

30/11
Ny bild på Rejza under kullinfo, Erori och bläddra ner till Rejza. Tack för bilden Camilla. 

Några nya bilder på Ritzas sida.
Ny index bild på Ritza som möter spannet och med glädje springer tillsammans med dem. 

29/11
Idag har Qluri varit på ögonlysning för första gången. Ni ser resultat under kullinfo, Zima - Qluri.  Även Yumi var med och fick bra resultat även denna gång. 

Vi har fått nya bilder av Primus och ni ser dem under kullinfo, Tresna och bläddra ner till Nyikne Primus. Tack Kari för bilderna.

26/11
Vi har fått nya bilder från Qasper som har massa härlig snö att njuta av. Ni ser en här till vänster samt en ny i hans galleri under kullinfo, Zima och bäddra ner till Qasper.  Tack Nathalie för bilderna.

22/11
Qanuk är röntgad och ni ser resultatet under kullinfo, Zima - Qanuk. Tack Olof och Linn för att ni kollade.

13/11
Qaxi är röntgad och ni ser resultatet under kullinfo, Zima - Qaxi. Tack Micke och Monika för att ni kollade.

Vi har fått nya bilder på Roxi och ni ser dem under kullinfo, Erori samt bläddra ner till Roxis galleri. Tack Linda för bilderna.

12/11
Vi har fått nya bilder på R-Odin och Rex som ni kan se under kullinfo, Erori och bläddra ner till R-Odins respektive Rex galleri. Tack Jeanette och Kristin för bilderna. 

8/11
Någon ny bild på Ritza under våra hundar och i hennes galleri - Ritza. 

Vi har även fått en ny bild på Titeuf som ni ser under kullinfo, Eira - Titeuf. Tack Gudrun för bilden.

6/11
Qluri har varit på röntgen och ni ser resultatet under våra hundar samt under kullinfo, Zima. 
Även Qasper har varit på röntgen och ni ser resultatet under kullinfo, Zima. Tack Nathalie och  Tobias för att ni kollade. 

Vi har fått en ny bild på Nesjeka som ni ser under kullinfo, Tresna - Nesjeka. Tack Susanne för bilden. 

Valparna har nu flyttat till sina nya hem och vi önskar alla stort lycka till med sina små charmtroll. Ni kan se lite bilder på dem i deras egna galleri under kullinfo, Erori. 

Vi har även fått lite bilder på några från deras nya hem och ni kan se dem under kullinfo Erori - Rasmus, Rex, Ryno, Roxi och Rejza. Tack allesammans för uppdatering och bilder på de små. 

Ritza kommer stanna här på kenneln och du finner mer information om henne under våra hundar. Bilder mm kommer snart. 

30/10
Vi har fått ytterligare några bilder på Diona som ni ser under kullinfo, Mapacha- Diona. Samt en här till vänster. Tack Karin och Björn för bilderna. 

27/10
Vi har fått en ny bild på De Koda som ni ser under kullinfo, Mapacha- De Koda. Tack Johanna för bilden. 

Vi har även fått en ny bild på Diona som ni ser under kullinfo, Mapacha- Diona. Tack Karin för bilden. 

Samt en ny bild här till vänster på fina Qanuk som gömmer sig lite i höstens färger. Tack för bilden Linn. 

26/10
Många nya bilder under sidan valpar.

24/10
Många nya bilder under sidan valpar.

21/10
Några nya bilder under sidan valpar.


Ny bild här till vänster med Titeuf i led på spannet framför alla sibirian Husky. Av ägaren fick jag följande text:

       "Today we needed some extra Speed for the huskies - therefor Titeuf took the lead"
Det var lite skoj att läsa.
Tack för bilden Beni. 

16/10
Då är valparnas namn klara och ses under kullinfo- Erori. 
Många nya bilder under sidan valpar.

12/10
Några nya bilder under sidan valpar.

11/10
Några nya bilder under sidan valpar.

7/10
Vi har fått nya bilder av Diona som även hon träffat första snön. Ni ser en ny bild på henne under kullinfo, Mapacha - Diona. Tack Karin för bilderna.

6/10
Några nya bilder under sidan valpar.
Ytterligare någon ny bild på Koda som varit på fjället. Ni ser bilderna på honom under kullinfo, Mapacha - De Koda. Tack Johanna för bilderna. 

5/10
Vi har fått nya bilder på Qasper som fått säsongens första snö och är så lycklig. Ni ser dem under kullinfo, Zima- Qasper. Tack Nathalie för bilderna.

Vi har även fått bilder på Koda som även han fått lite snö och myst i. Ni ser bilderna på honom under kullinfo, Mapacha - De Koda. Tack Johanna för de fina bilderna. 

4/10
Idag säger vi stort stort GRATTIS till fina Leia som fyller 12 år idag. Hoppas du får en underbar dag!!
Några nya bilder under sidan valpar.

2/10
Några nya bilder under sidan valpar.

29/9
Ytterligare några nya bilder idag då valparna blir 4 veckor. Dock ganska blöta bilder då vädret inte är på topp idag... ni ser dem som vanligt under valpar.

28/9
ytterligare lite nya bilder under valpar.

27/9
Massa nya bilder under valpar.

21/9
Massa nya bilder under valpar.

18/9
Några nya bilder under valpar.

Samt en bild på Eluk från helgen under resultat samt en till här till vänster på Sara och Eluk från ringen. Eluk i fin trav. 
Tack Wilma för bilderna.

15/9
Vi har nåtts av det roliga beskedet att Eluk har blivit svensk utställningschampion. Stort stort grattis till ägare Sara. 
Champions är uppdaterad.  Eluks egen sida är uppdaterad. Kullinfo är uppdaterad. 
Samt är sidan resultat uppdaterad.

13/9
Några nya bilder under valpar.

7/9
Några nya bilder under valpar.

Samt har valparnas kullnamn kommit på plats under kullinfo. 

5/9
Enolas valpar har kommit. Ni ser lite bilder på sidan valpar.

3/9
Ny bild på Zeke under kullinfo, Eira - Tano/Zeke. Tack för bilden Lasse.

31/8
Vi har fått en nya bilder på Koda och ni ser den under kullinfo, Mapacha De Koda. Tack för bilderna Johanna. 

25/8
Vi har fått en ny bild på Koda och ni ser den under kullinfo, Mapacha De Koda. Tack för bilden Johanna. 
Samt på syster Diona som ni ser under kullinfo, Mapacha - Diona. Tack för bilderna Karin.

20/8
Det börjar synas väldigt mycket på Enola nu, magen börjar bli väldigt stor nu och det är nu ca 2 veckor kvar till beräknad nedkomst. 

16/8
Qiyo är ögonlyst, ni ser resultatet under kullinfo, Zima- Qiyo. Tack Carole för ni kollade.

12/8
Vi har fått en ny bild på Bronya som ni ser under kullinfo, Chiquita - Bronya. Tack för bilden Susanne.

Vi har även fått flera nya bilder på De Koda och ni ser två av dem här till vänster. Tack Johanna för bilderna. 

5/8
Enola är konstaterat dräktig så vi ser fram emot små valpar i början av september. Se mer under planerade kullar.

2/8
Några nya bilder på Qluri i hennes eget galleri - Qluri.

24/7
Idag säger vi GRATTIS till vår Yuki kull som fyller 6 år. Stort grattis till Elli, Enyi, Enola, Eluk och Everest och hoppas ni alla får en underbar dag!

23/7
Qiyo har varit och röntgat höfterna. Ni ser resultatet under kullinfo, Zima - Qiyo. Tack André och Carole för att ni kollade. Samt har vi fått en ny bild på Qiyo som ni ser under kullinfo, Zima - Qiyo. 

15/7
Vi har fått nya bilder på Qiyo och ni ser en av dem under kullinfo, Zima - Qiyo. Tack för bilderna Carole. 

12/7
Vi har fått flera bilder på Chinook som vi parat Enola med. Se mer under planerade kullar.

Vi har även fått bild på Nikita och ni ser den under kullinfo, Tresna - Nikita. tack camilla för bilderna.

11/7
Vi har fått många nya underbara bilder på De Koda. Ni ser några av dem på hans egen sida under kullinfo, Mapacha - De Koda. Tack Johanna för bilderna.

10/7
Vi har fått nya bilder på Frost och ni ser den under kullinfo, Nimbly- Serak/Frost. Tack Line för bilderna. 
Vi har även fått nya bilder på Yaisa som ni ser under kullinfo, Isita - Yaisa. Tack Ann och Karin för bilderna. 

7/7
Vi har fått nya bilder på Diona och ni ser några av dem på hennes egen sida under kullinfo, Mapacha - Diona. Samt två bilder här till vänster på Diona. Tack Karin för bilderna. 

Enola är nu parad och sidan planerade kullar är uppdaterad med mer information.  

28/6
Vi har fått nya bilder från Yulle som är på fjälltur. Ni ser några nya här till vänster samt några på hans egen sida under kullinfo, Isita- Yulle. Stort tack för bilderna Hampus. 

25/6
De Koda har nu fått en egen sida under kullinfo, Mapacha De Koda och vi önskar honom lycka till i sin nya familj. 

21/6
Diona har nu fått en egen sida under kullinfo, Mapacha Diona och vi önskar henne lycka till i sin nya familj. 

19/6
Några nya bilder på valparna, se sidan valpar. 

14/6
Vi har haft besök av Silas och det finns några nya fina bilder på honom under kullinfo, Nimbly - Silas. 

Några nya bilder på valparna, se sidan valpar. 

12/6
Några nya bilder på valparna, se sidan valpar. 

9/6
Idag säger vi stort GRATTIS till världens bästa Soraya och världens bästa kull nämligen vår Nimbly kull som fyller 11 år. En kull som betytt oerhört mycket för oss på så många sätt. Stort grattis till Soraya, Samira, Schaufuss, Silas, Frost, Aila och Isak och hoppas ni får en underbar dag. En extra tanke till vår älskade Sorba och till Snöa som tyvärr inte finns med oss längre. 
5/6
Några nya bilder på valparna, se sidan valpar. 

3/6
Några nya bilder på valparna som har varit på sin första utflykt se sidan valpar.

Jag har även varit iväg på utställning, se under resultat hur det gick. 
Ny bild på Aneira i hennes galleri  - Aneira. Tack för bilden Marita.

29/5
Nu är valparnas namn klara och ni ser dem under kullinfo, Mapacha kullen. 

Några nya bilder på valparna, se sidan valpar. 

26/5
Några nya bilder på valparna, se sidan valpar. 

23/5
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Sira kull som fyller 8 år. Grattis till Freyia, Fenyia, Faina, Fjodor, Viky, Sven och Vitus. Hoppas ni alla får en underbar dag!!Några nya bilder på valparna, se sidan valpar. 

21/5
Några nya bilder på valparna, se sidan valpar. 

15/5
Stella har varit på ögonlysning, ni ser resultatet under kullinfo, Chiquita - Bonnie/Stella. Tack Anna och Niclas för ni kollade. 

Några nya bilder på valparna, se sidan valpar. 

11/5
Några nya bilder på valparna, se sidan valpar. 

7/5
Bialka har kollat sina höfter och ni kan se resultatet under kullinfo, Chiquita - Bialka. Tack Robert och Anna för ni kollade. 

Några nya bilder på valparna, se sidan valpar. 

6/5
Några nya bilder på valparna, se sidan valpar. 

2/5
Valparnas kullnamn är nu klart och finns under kullinfo. 

1/5
Vi har fått nya bilder på Qanuk. Ni ser flera nya på hennes sida under kullinfo, Zima - Qanuk. Samt ser ni en härlig här till vänster i full fart. Stort tack Linn för bilderna. 

Nikita har varit på röntgen och ni ser resultatet under kullinfo, Tresna - Nikita. Tack Camilla för du kollade.

Några nya bilder på valparna, se sidan valpar. 

29/4
Idag säger vi stort GRATTIS till vår Geardni kull som fyller 9 år. Grattis Aneira, Smulor, Bizou och Canto. Samt går vår tankar extra till Aniuk....


28/4
Ny bild på Frost under kullinfo, Nimbly - Serak/Frost. Tack för bilden Line. 
Igår var jag iväg på utställning med några stycken, ni ser hur det gick under resultat.

Någon ny bild på valparna, se sidan valpar. 

22/4
Någon ny bild på valparna, se sidan valpar. 

20/4
Valparna är födda, se bilder på sidan valpar.

18/4
Bialka har varit och ögonlyst. Ni ser resultat under kullinfo, Chiquita- Bialka. Tack Robert för du kollade. 

16/4
Nikita har varit och ögonlyst. Ni ser resultat under kullinfo, Tresna - Nikita. Tack Camilla för du kollade. 

12/4
Idag säger vi stort grattis till våra Zima kull som fyller 1 år. GRATTIS till Qluri, Qaxi, Qanuk, Qasper och Qiyo. Hoppas ni alla får en underbar dag!
9/4
Buffy och Nasti har varit på ögonlysning, ni ser resultatet under kullinfo, Chiquita - Buffy och Tresna Nasti. Tack Monika för du kollade. 

4/4

Stella har varit på röntgen. Ni ser resultatet under kullinfo, Chiquita - Bonnie/ Stella. Tack Niclas och Anna för ni kollade.

3/4

Idag är det 14 år sedan första kullen såg dagens ljus på snötrollens kennel. Våra tankar går till Oppaskullen och extra till vår Kerak och Kiska.

Men Kiskas barnbarn Tresna kullen fyller 2 år idag som vi glädjer oss åt.


Stort Grattis Dot, Nikita, Nasti, Naska, Primus och Nesjeka och hoppas ni alla får en underbar dag!2/4

Nya bilder på Tatiyana under våra hundar och på hennes egen sida - Tatiyana.


1/4

Nya bilder på Tamika och Elli på deras egna sidor.


31/3

Ny bild på Bixie under våra hundar och på hennes egen sida - Bixie. Samt nya bilder på Dot och Aneira på deras egna sidor - Dot och Aneira.


30/3

Ny bild på Yumi under våra hundar och på hennes egen sida - Yumi.


29/3

Nya bilder på Enola och Enyi under våra hundar samt på deras egna sidor - Enola och Enyi. Samt en ny bild på Soraya på henne egen sida - Soraya.

Vi har fått Nya bilder på Qasper. Ni ser dem under kullinfo, Zima - Qasper Tack för bilderna Nathalie.

28/3

Idag säger vi stort GRATTIS till vår Chiquita kull som fyller 2 år. Grattis till Bixie, Buffy, Bialka, Buddha, Bajka, Stella, Luna och Bronya. Hoppas ni alla får en underbar dag!

26/3

Ny bild på Qluri under våra hundar och på hennes egen sida - Qluri.


24/3

Vi har fått nya bilder på Yaisa och Ylva som ni finner under kullinfo, Isita - Ylva och Yaisa. Samt nya bild på Tigrou som ni finner under kullinfo, Eira - Tigrou samt på Silas som ni finner under kullinfo, Nimbly - Silas. Stort tack för bilderna Remco, Ann, Jo och Benita.

23/3

Idag gratulerar vi vår Isita kull som fyller 3 år. Stort grattis till Yulle, Yumi, Yrja, Yaisa och Ylva och hoppas ni får en underbar dag!!22/3

Idag gratulerar vi vår Eira kull som fyller 5 år. Stort grattis till Tatiyana, Tamika, Talvi, Teyla, Tikaani, Teodor, Temudjin, Tigrou, Titeuf och Zeke. Hoppas ni alla får en underbar dag!16/3

Igår fick vi glada nyheter i brevlådan från Svenska kennelklubben att vi på Snötrollens kennel för 3:e gången har blivit tilldelade Bruksuppfödarpriset. Se mer här >>


14/3

Nu är sidan planerade kullar äntligen uppdaterad och vi väntar valpar i april.